keskiviikko 1. maaliskuuta 2017

Tuoksuilla hemmotteleva Evolve organic beauty


Kuvat: Minä

Tämä on kosmetiikkasarja, joka pääsee ehdottomasti mun suosikkien listalle! Ah, ihana Evolve organic beauty! Jos oot samanlainen kuin mä; tuoksuja, öljyjä ja kosteutusta rakastava niin suositelen kokeilemaan tätä sarjaa.

Sain House of Organicilta testiin Gentle cleanising melt -puhdistusgeelin, hyaluronihappo seerumin, Radiant glow mask -kasvonaamion sekä Tropical blossom body polish -sokerikuorintavoiteen. Puhdistusgeeli ja seerumi ovat sivuuttaneet kaapistani edeltäjänsä ja ovat mulla päivittäisessä käytössä. Kaikki tuotteet tuoksuvat mielettömän hyvälle! Tuoksut ylipäätään ovat mulle tärkeä osa tuotetta, sillä ne vaikuttavat vahvasti mielialaan. (Tiedän, että arganöljy olisi todella tehokas tuote, mutta se vaan haisee mun mielestäni pahalle, joten en voi enää käyttää sitä, sillä sen levittäminen ei tuo mulle millään tasolla mielihyvää, pahan tuoksuiset tuotteet pilaavat fiiliksen.)

Hyaluronihappo seerumissa on todella mieto ruusun tuoksu, se on niin mieto, etten heti edes tunnistanut sitä. Ja jos joku ei vielä tiennyt, niin mähän olen aivan hullaantunut ruusuntuoksuun. Seerumi on helppo levittää kasvovedellä kosteutetulle iholle. Tuote jättää kasvot kosteutetuiksi ja tasaisiksi. Toimii meikin alla erinomaisesti! Kesällä tämä varmasti riittää yksinään kosteuttamaan, mutta vielä viileillä ilmoilla tarvitsen lisäksi kosteusvoiteen ja öljyn. Uskon, että tämä tuote sopii kaiken ikäisille ja kaikille ihotyypeille – se imeytyy ihoon välittömästi.

Kasvojenpuhdistusgeeli on tämän nelikon lempparituotteeni. Kuullostaa hassulta, mutta sitä on kiva levittää naamalle. Saatan jopa välillä unohtua muutamaksi minuutiksi vain pyörittelemään tuotetta kasvoillani, sillä se tuntuu niin hyvältä ja tuoksu on todella miellyttävä, vanilijainen ja pehmeä. Pesen tuotteen vedellä ja musliiniliinalla pois ja iho jää pehmeäksi, kuin se kuuluisa vauvan peppu. Puhdistusgeeli tuntuu ja näyttää rauhoittavan ihoa tehokkaasti, ainakin siskoni kommentoi, että poskieni punoitus väheni huomattavasti kasvojen pesun jälkeen.

Ja sitten todella huumaavantuoksuiseen kasvonaamioon! Varoitus: tuote tuoksuu niin suklaiselle, että tämän testaamisen jälkeen, lähdettiin siskon kanssa lähikauppaan hakemaan pakastealtaasta mutakakku. Ja kyllä, maistoin myös itse tuotetta ihan pikkiriikkisen, hyvin kaakaoista. Kannattaa siis pitää ehkä poissa lasten ulottuvilta, hah. Tämä tuote on oikea ihon pikakaunistaja, se tuntuu kosteuttavan, kuorivan ja on helppo pestä pois. Kasvonaamion jäljiltä iho näyttää eloisalta ja hyvinvoivalta. Pikkuisen miinusta siitä, että tuote on hieman hankala levittää tasaisesti kasvoille, ei sillä että kasvonaamion tarvitsisi välttämättä olla täydellisesti, mutta sisäistä perfektionistia hieman ärsyttää läikikäs lopputulos.

Sokerikuorintavoide vie tuoksullansa ajatukset jonnekkin lämpimään ja trooppiseen. Tämä kuorinta sopii täydellisesti hemmotteluun. Rakeita on helppo pyöritellä iholle ja tuote huuhtoutuu todella helposti pois. Ihoa huuhdellessa ihan hämmästyin, kuinka silkkiseltä se tuntui. Veikkaan, että tämä kuorinta toimii näppärästi apuna, jos käyttää itsestäänruskettavia voiteita, sillä kuorinta on tehokas ja tuntuu kosteuttavalta. Sain aluksi viallisen tuotteen, jossa koostumus ei ollut tasaista massaa, vaan rakeet olivat pohjalla öljy pinnalla. Varmistelin tuotteen oikeaa koostumusta House of Organicin nettisivujen chatissa ja sain aivan loistavaa asiakaspalvelua! Uusi tuotekin oli jo seuraavana päivänä postissa!

Vinkkinä vielä, että jos joku haluaa testailla tuotteita ennen isomman putellin hankkimista, niin Evolven tuotteita saa myös matkakoossa.

* Tuotteet saatu House of Organicilta.

Ei kommentteja: