tiistai 10. tammikuuta 2017

Arjen luksusta ja pakkaspäivien pelastaja - Mádaran kosteuttava kasvonaamio


Oli melko pureva pakkanen viime viikolla.

Normaalisti mulla olisi tuollaisten pakkaslukemien jälkeen kasvot täynnä kuivaa läikkää sieltä täältä, mutta ei onneksi tällä kertaa. Syy lienee pienet hemmottelutuokiot pakkaspäivinä tuolla Mádaran kosteuttavalla naamiolla. Muistattekos, kun aikaisemmin kerroin täällä, että ihon kuoriminen on mulle ihan säännöllistä hommaa, mutta kosteuttavat naamiot eivät vielä ole löytäneet paikkaansa mun säännöllisessä kasvojen hoidossa, vaan pikemminkin olen käyttänyt niitä silloin, kun ihoa jo kiristää. No siitä lähtien olen käyttänyt kosteuttavaa naamiota pari kertaa viikossa. Viime viikolla itseasiassa vielä vähän useamminkin.

Se H&M:n kasvonaamio on mielestäni hyvä, kun lämpötila on vielä plussan puolella, mutta kun mennään miinukselle ja iho janoaa enemmän kosteutusta, on mielestäni tuo Mádaran kasvonaamio aivan loistava kosteuttaja. Tuon kasvonaamion voi antaa vaikuttaa kasvoilla noin 15 minuuttia ja pyyhkiä sitten pois tai jättää iholle. Mulla harvemmin edes jää mitään pyyhittävää, sillä tuote tuntuu imeytyvän mun kasvoilleni aika hyvin. Jos kuitenkin pyyhin kasvot, käytän siihen vanulappua, jonka olen kosteuttanut kasvovedellä, jolloin kasvot tuntuvat ihanan raikkailta. Naamion jälkeen kasvot näyttävät kimmoisilta, pehmeiltä ja kosteutetuilta – ja myös tuntuvat siltä! Eikä ihme, sillä Mádaran sivuilla kerrotaan: "Tämä kevyt ja ylellinen naamio sisältää runsaasti kosteuttavia sokereita, silottavaa hyaluronihappoa ja ikääntymistä hidastavaa pohjoista pionia sekä pellavansiementä." En ole huolissani kasvojeni ikääntymisestä (ainakaan vielä), mutta tuo pioni kuullostaa ah, niin luksukselta! Ja sitähän tämä Mádaran kasvonaamio on, arjen luksusta.

2 kommenttia:

Marianne kirjoitti...

Oi kuulostaa ihanalta! Mulla on Mádaralta samaa sarjaa seerumi, kasvovoide ja kuorinta ja ne on ihan huippuja! Suosittelen etenkin sitä oil-to-milk -kuorintaa, se on maailman parhain varsinkin kuivalle iholle ja tuoksuu ihan karkille ♥

http://m-stay-fresh.blogspot.fi/

Jenni kirjoitti...

Multa löytyy myös noi muut, paitsi kasvovoidetta en ole testannut. Senkin voisin kyllä ottaa asiaksi :)