tiistai 29. marraskuuta 2016

Farkkuongelma


Takki ja housut - H&M

Kyllä te tiedätte ne mun siniset boyfriend farkut. Ne täydellisen siniset ja mukavan rennot. Ne jotka ovat varmaan ainakin kolme vuotta vanhat. Ne jotka on olleet varmaan joka toisissa asukuvissa viime aikoina. No, ne repesivät tuossa sunnuntaina, hitto! Otti kyllä päähän.

Tietenkään niitä samaisia ei ole enää myynnissä, joten piti lähteä etsimään uusia. Farkkujen sovittelu ei ole mitenkään mun mielipuuhaa, en usko että oikein moni muukaan siitä erityisesti pitää. Tai no jos mulla olisi pitkät jalat ja hoikat sääret niin voisin pitää, mutta lyhyet jalat hokipohkeilla eivät oikein istu kovin moniin farkkumalleihin. Uusien farkkujen metsästys osoittautui yllättävän hankalasti, sillä sopivaa väriä tuntuu olevan lähes mahdoton löytää saati sitten vielä väljää istuvuutta. Monkista löysin yhdet yksilöt, mutta en ole vielä täysin varma niistä. Nuo kuvan farkut tilasin juuri ja samaan pakettiin klikkasin tuon ihanan rennon villakangastakin. Voi kumpa nuo farkut olisivat sopivat! Vaikka joudunkin lyhentämään niitä sen 12 senttiä.

Tuo takin ja farkkujen kombo näyttää musta hirmu kivalle. Tuohon voisi yhdistää harmaan hupparin ja lenkkarit tai nilkkurit ja mustan bodyn. Musta lippiskin toimisi kivasti tai sitten harmaa pipo.

Ei kommentteja: