keskiviikko 13. heinäkuuta 2016

Ruissin ensimmäinen päivä


Mekko, aurinkolasit - Gina Tricot / hattu, bomber, kaulakoru - H&M / kengät - Vagabond /

Kuvat: Milla / Lack of Colour

Siis apua, miten kiva viikonloppu tulikaan vietettyä Turussa Ruississa! Oli niin intensiiviset kolme päivää, etten varmaan edes muista mitä kaikkea tuona aikana ehti tapahtua. Mielettömän iso kiitos Vagabondille festarilipuista sekä -kengistä ja toinen mieletön kiitos mun ihanalle matkaseuralaiselleni Millalle. Tuo viikonloppu tulee kuulumaan niihin, joita muistellaan hymyssä suin vielä pitkän ajan päästä.

Ihan aluksi kun päästiin Turkuun, tein pienen arviointivirheen. Sellainen ihan perus "eihän tuo ole kuin ihan lyhyt matka, menee nopsaa kävellen". No, eihän ihan niin nopeasti mennytkään. Siinä kävelyn aikana havahduin myös siihen, miten kätevää olisi omistaa matkalaukku, jossa on pyörät pelkän urheilukassin sijaan. Ja tosiaan Milla tuli Helsingistä ja mä Tampereelta. Luultiin jäävämme samalla pysäkillä pois, mutta selvis aika nopeasti, että ollaan jossain ihan eri pysäkeillä. Soitettiin siinä sitten melko monta puhelua, kun yritettiin löytää joku yhteinen tapaamispaikka, josta jatkettaisiin matkaa yhdessä. Mä jäin sitten venailemaan Millaa yhden talon kulmille, kunnes tajuttiin, että Milla olikin meistä se, joka oli edellä ja mä jäljessä, heh! Tässä välissä oli vielä tapahtunut sellainen hauska juttu, että Milla luuli jättäneensä yhden matkakasseistaan jonnekin torille ja juoksi etsimään sitä - löytäen sen olalataan. Oltiin jo hieman väsähtäneitä päästessämme viimein perille meidän hostellille.

Lautalla kohti festarialuetta tuli jo rennompi fiilis. Oli aivan ihana ilta. Paljon hymyä, naurua, uusia kavereita, mahtavia esiinytyjiä ja tunnelma korkealla. Ja voi vitsit miten kaunis oli Turku! Sinne on päästävä uudelleen.