tiistai 24. marraskuuta 2015

Vagabond Kenova

Nykyään ainoat kengät, joita käytän ovat Vagabondit tai lenkkarit ihan muutamaa poikkeusta lukuunottamatta. Oon varmaan aiemminkin avautunut täällä blogin(kin) puolella mun Vagabond-rakkaudesta. Siinä on vaan merkki, joka tekee just omaan jalkaan sopivia kenkiä, eikä laadusta tarvitse maksaa päätähuimaavia hintoja. 100-130 euroa hyvistä nahkakengistä on mun mielestä tosi jees hinta. 

Tajusin tosiaan tuossa viikonloppuna, että oon myynyt mun matalat talvikengät, eikä suunnitelmissa ollut sipsuttaa koko talvea koroissa, joten nää maiharit olivat oikein tervetulleet mun kenkäperheeseen. Mitään villasukan mahduttamista tuohon malliin ei tarvitse paljon miettiä, sillä noissa on ihana karvavuori lämmittämässä! Mulla ei ole ollut maihareita varmaan kymmeneen vuoteen, sillä tuntuu, että pienenä mulla oli sellaiset jokaisena talvena. Oon ehkä päässyt siitä yli tässä pikkuhiljaa, sillä oon aika innoissani noista!

1 kommentti:

Terhi Suanto kirjoitti...

Toi kenova malli on aivan paras! Mulla ollut jo muutaman talven käytössä ja varmaan pakko uudet hommata kun alkaa vanhat olla loppuun kulutetut : D