torstai 6. elokuuta 2015

BOB - lyhyemmät hiuksetMenin ja leikkautin itselleni polkan. Olen tyytyväinen. Niin tyytyväinen. Hiukset näyttävät ja tuntuvat paljon paksummilta. Olo on itsevarma. Malli on huoleton ja käytännöllinen. Oon varmaan aiemminkin maininnut täällä, että mulla on erittäin helposti takkuuntuva hiuslaatu, joten mitä lyhyempi, sitä vähemmän takkuja!

Mun tän hetken hiusidoli on Josefin Dahlberg. Aina naisen kuvia katsellessa haaveilen samanlaisista hiuksista. Ne ovat niin rennot, huolettomat, terveet ja sopivan sekaiset. Josefin on muutenkin erittäin ispiroiva monella tavalla, käykää vaikka kurkkaamassa hänen blogi, instagram ja snäppi (Josefinsoso)! Ehkä mä rohkenen joku päivä leikkaamaan yhtä lyhyet hiukset... 

15 kommenttia:

Reetta Pellikka kirjoitti...

Huh kuin upeet! Tää ei kyl yhtään helppaa mun kriisiä, nimittäin mulle iski houkutus leikata mun hiukset just tälläisiksi! Mut en tiiä, tuskin uskallan :---D

Anna Käyhkö kirjoitti...

Näyttää hiton hyvältä!

Veera kirjoitti...

Sopii sulle tosi hyvin! Kauniita kuvia muutenkin :-)

Milla K kirjoitti...

Jenniiii miii likeyyy :) Ihanat!!

Anette kirjoitti...

Näyttää ihan superhyvältä!

Sanna kirjoitti...

Aivan sairaaan hyvän näköiset!!! Selailin just sun vanhoja postauksia missä sulla oli pitkät hiukset niin nään sopii musta sulle niin tosisuperhyvin! :)

Milla kirjoitti...

Oikein hyvältä näyttää! :) Munkin pitäis taas käydä pätkäsemässä vähän pois, jotta tulis paremmat latvat.

Jenni kirjoitti...

Oi, kiitos paljon kaikille! <3
Never say never, mutta en kyllä voisi enää kuvitella itseäni niillä pitkillä hiuksilla ;D

Maya kirjoitti...

Hyvältä näyttää! Mäkin salaa vähän haaveilen vastaavasta mallista... :)

Jenni kirjoitti...

Kiitos! Monella tuntuu olevan mielessä lyhyempi malli :)

Riikka kirjoitti...

Vau, ihan mielettömän kivalta näyttää! Mäkin olen harkinnut lyhyempää hiusmallia, mutta en tiedä uskallanko ;) (Tuskin :D)

Jenni kirjoitti...

Kiitti :) Mä harkitsin pitään myös ja oikeastaan tämä malli on ollut pienoinen projekti. Multa on leikattu jokaisella kampaajakäynnillä puolen vuoden aikana hieman lyhyemmät hiukset, mutta tuo "ei yllä ihan hartioille" oli sellainen kynnys, jota mietin kyllä tovin, mutta olen tyytyväinen että leikkasin.

Susanna kirjoitti...

Wautsiwauuu!! Sopii tosi hyvin :---)

Panda kirjoitti...

Pitkä polkka sopii kyllä ihan jokaiselle! Monelle skarpimpi ja ei niin pitkä hiusmalli on jopa paljon imartelevampi kuin semmoinen "en raaski leikata"-pituinen letti. :D Ihana, sulle sopii kyllä kaikki pituudet :)!

Jenni kirjoitti...

Kiva kuulla, kiitos :)