keskiviikko 10. kesäkuuta 2015

Fazer Café Tampereen keskustassaKiiruhdin tänään töiden jälkeen Millan kanssa viikko sitten avattuun Fazerin kahvilaan Hämeenkadulle, vanhan Espritin tiloihin Tempon taloon. Tila näytti kaikin puolin upealta. Sisustus oli todellakin mun mieleeni, kaunista ja yksinkertaista, uutta ja vanhaa. Marmoripöydät, näyttävät valaisimet ja koristeelliset juomalasit olivat erityisesti mun mieleeni. Korkeista ikkunoista tulvi sisään reilusti luonnon valoa, joka on ihanaa vaihtelua hämyisille kahviloille. Tilaisuus toimi kivana after work -tapahtumana ja mulla oli oikein hauskaa. Saatiin tutustua uuteen kahvilaan ihanien herkkujen ja kuohuvan kera. Oli myös mukavaa jutella muiden Tamperelaisten bloggaajien kanssa.

Aion varmasti käydä täällä uudelleen, sillä kahvila teki muhun niin hyvän vaikutuksen. Teenkin sen varmasti pian, sillä tilaisuudessa oli yksinkertaisesti niin hyvä fiilis, etten keskittynyt kunnolla edes katsomaan mitä myyntitiskillä oli, vaan uppouduin seuraani ja tarjottaviin, hah. Ehkä se kertoo jotain paikan viihtyisyydestä, kun ei tarvitse paljoa tuijotella omanpöydän ulkopuolelle.

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Mä kävin eilen tuolla fazerin kahvilassa ja en pitänyt siitä. Todella kallis paikka laatuun nähden.

Susanna kirjoitti...

Oiii ihanalta näyttää! Määkin haluun teidän kans skumpalle ja mansikoille !!

Anonyymi kirjoitti...

Näyttää, että kiva ilta on bloggareille järjestetty. Sisustus oli minustakin kiva, mutta siihen se sitten jäikin. Itse kävin viikko sitten samaisessa kahvilassa ja oma kokemus oli kyllä huono. Omalle kohdalle sattui aika asiakaspalvelutaidoton myyjä. Enkä voi sanoa palvelua hyväksi tai ystävälliseksi. Myös hintataso oli muihin vastaaviin kahviloihin nähden korkea.

Jenni kirjoitti...

Anonyymi: Itse en ole vielä perhetynyt paikan hintoihin. Mutta käyn kahvilla niin harvoin, että yleensä valitsen paikan viihtyvyyden perusteella.

Susanna: Skumppa ja mansikat on paras setti!

Anonyymi: Niin unohdin mainita tekstissä, että tuo tilaisuus oli kahvilan avajaiset. Itse sain hyvää ja ystävällistä palvelua tuolloin avajaisissa, sekä myös seuraavana päivänä.