sunnuntai 5. huhtikuuta 2015

Zara faux fur


Takki - Zara / paita - Gina Tricot / farkut - Bik Bok / kengät - Vagabond / 
hattu - Seppälä / laukku - Mango /

Kuvat: Milla / Lack of Colour

Kaikki ihanat kevätasut houkuttelis jo hirmuisesti, mutta päätin viime viikolla yks aamu, että ei huvita yhtään sinnitellä tuolla pihalla kevyessä takissa ja vedin jälleen tuon Zaran mahtavan tekoturkin päälleni. Oli kyllä hyvä valinta. Jossain muussa takissa ois varmaan alkanut kiukuttamaan kylmyys aika nopeasti. Tykkään ihan hirmuisesti tuosta takista, laukusta ja hatusta yhdessä. Ne on just sopivan rento ja käytännöllinen, mutta myös näyttävä yhdistelmä.

Tässä nyt pari kuukautta on tullut kuljettua duunimatkat taas bussilla ja yhtä asiaa en vaan voi käsittää. Miksi ihmeessä siellä linkussa tarvii olla lämmitys täysillä, ihan oikeasti? Ikkunapaikat on niin tukalan kuumia. Kaikki on kuitenkin pukeutuneet niin, että pärjää edes jotenkuten pihalla, joten siellä bussissa tuskin tulis kylmä vaikka sitä lämmitystä vähän pienentäis tai ottais pois päältä. 

2 kommenttia:

noraa kirjoitti...

Haha mulla tuli tästä postauksesta mieleen, et näin pari viikkoa sitten unta susta ja sun just tosta hatusta! :D En muista siitä unesta sen enempää, kun että oltiin jossain ja siellä oli enemmänkin bloggaajia ja juteltiin. Olipas jännää, mut kerroinpa silti! :-D Jotenkin tosi outoja noi unet kun ei tiedä yhtää mistä ne on mieleen tullut. :)

Jenni kirjoitti...

Hahahaaa ;D Oonkohan käyttänyt jo ihan liikaa tuota hattua, kun se kerta tulee jo toisten uniinkin?! :D