keskiviikko 31. joulukuuta 2014

Löytöjä Mangosta


Lauantaina kävin vähän kiertelemässä alennusmyyntejä Itiksessä. Meinasin ostaa vähän kaikenlaista, mutta onneks tuli mietittyä pari kertaa, että mikä tulee oikeesti tarpeeseen ja mitkä jutut jäis vaan kaapin perälle. Parit löydöt tein Mangon alennusmyynneiltä. Tuota mustaa nahkaista kassia olin katsellut jo syksystä lähtien, joten oli oikein kiva löytää kyseinen yksilö alennetulla hintalapulla. Aikaisemmin samalla viikolla olin valittanut Elmolle, kuinka multa puuttuu mustat, matalat kengät... no tulihan nekin sitten viimein vastaan. Edestä nuo on mokkaa, mutta takaa tekonahkaa. Olisin voinut maksaa ihan mielelläni vähän enemmänkin, jos myös takaosa olisi ollut nahkaa. Uskon, että molemmat löydöt tulee käyttöön moneen kertaan. Oon niin tyytyväinen, etten ostanut mitään turhia rättejä.

5 kommenttia:

Noora kirjoitti...

vitsit miten ihanat noi kengät on!♥

jenna kirjoitti...

Tosi kivat löydöt. :)

Jenni kirjoitti...

Jep, kiitti :)

Mikaela kirjoitti...

sain ton saman laukun mun siskolta joululahjaks (olin antanu tarkat ohjeet, haha) ja se on IHANA! oon ettiny ikuisuuden tollasta peruslaukkuu ja nyt sain sen, jee :)

sul on tääl aina niin ihanii kuvii, et ei voi ku toivoo, et itelläki olis :D

Jenni kirjoitti...

Jep! Mä en malta odottaa että pääsen esim. töihin tai jonnekin, minne tarvii ottaa vähän enemmän tavaraa mukaa, että pääsee käyttää tuota laukkua :) Apua, voi kiitos! :)