maanantai 3. marraskuuta 2014

Moro Sky bar - mahtava kohtaamispaikka


Tässä vielä kuvia viime lauantailta. Kävin siis Millan kanssa Torni hotellin ylimmässä kerroksessa sijaitsevassa Moro Sky baarissa. Ihan ensteks ihmeteltiin, miten nopeasti hissi kulki 25 kerrosta, huh! Kun päästiin ylös, ihmeteltiin sitä ihmisten määrää. Sisällä ei näkynyt lainkaan tyhjiä istumapaikkoja. Päätettiin kuitenkin käydä terassilla ihastelemassa maisemia. Sielä olikin sitten jo monta pöytää vapaana ja käytiin tilaamassa sisältä pari lattea ja mentiin terassille nauttimaan niistä ja upeista maisemista.

Me oltiin Millan kanssa juteltu lyhyesti aiemmin vaan Indiedaysin Blog Awardseilla, joten oltiin vähän niin kuin tutustumassa toisiimme. Tuo paikka toimi siinä oikein mainiosti. Oli kiva vaan osoitella ikkunasta paikkoja, että mä oon muuten töissä tuolla ja asun tuolla :D Näkymät olivat mahtavat eikä terassillakaan tullut kylmä, paitsi loppupuolella kun lämmin juoma loppui ja aikaa oli kulunut vajaa pari tuntia. Päätettiin, että tuolla pitää testata myös iltameiningit!

Sisustuksesta jäi mieleen aivan ihanat lamput! Mun mielestä oli kiva, kun sisätilaan oli tehty näyttäviä asetelmiä lampuista, jotka olivat selkeästi erilaisia keskenään. Niin usein ravintoloissa ja kahviloissa on vaan yhtä tai kahta mallia lamppuja. Tuola ne olivat melkein kuin taideteoksia, no ehkä ei ihan, mutta en osaa kuvailla sitä paremminkaan. Rakastuin noihin punertaviin lamppuihin!

7 kommenttia:

Milla K kirjoitti...

Hahaa, naurattaa minun serious kuvausilme >:) Huippua oli!

heidi kirjoitti...

Vau! Missäpäin tuo siis on?

elamanikuvina.blogspot.fi

Linda kirjoitti...

Vitsi pakko käydä tuolla lähipäivinä! Kommentoin nyt tähän samaan kun en jaksa erikseen, mut ne sun asukuvat sielä oli aivan ihania!

Jenni kirjoitti...

Milla: Just sulonen ilme! <3

heidi: Ihan Tampereen rautatieaseman läheisyydessä.

Linda: Juu suosittelen kyllä käymään! Oi kiitos <3

Reetta kirjoitti...

Sulla on aivan ihana blogi jäin heti koukkuun! :)

http://llovewantneed.blogspot.fi/?m=0

Jenni kirjoitti...

Kiitos, kiva kuulla! :)

Piia kirjoitti...

Mikä sattuma. Eksyin tänne ihan randomilla ja ensin tuli otsikko, joka herätti epäilykseni jo heti ja sitten ponnahtikin Millan naama :D Pieni maailma!