maanantai 27. lokakuuta 2014

Indiedays Bloggers' Inspiration Day & Blog Awards


Kuva Jim Bergström


Kuva Minna Somero


Kuva Minna Somero


Viime lauantai oli ihana päivä. Ihania ihmisiä, ihanaa ruokaa ja aika ruhtinaallisesti sitä juomaakin. Alotettiin Annan kanssa päivä Indiedays Bloggers' Inspiration Day -tapahtumassa ravintola Sipulin Talvipuutarhassa. Oli kiva bongailla tuttuja kasvoja, juoda pari lasillista viiniä ja vähän herkutella. Nuo macaronsit olivat niin hyviä! Ihastuin myös tuohon harmaaseen  reppuun. Jäin vähän kaipaamaan meikki- ja terveysjuttuja, joita oli edellisellä kerralla.

Sipulista lähdettiin kiertämään parit kaupat, jonka jälkeen käytiin testaamassa Vapiano. Ruoka oli taivaallista, mutta mun mielestä oli super turhauttavaa venata ruokaa vajaa puol tuntia seisten. Yleensä se seisten venaaminen kuuluu pikaruokalaan. Mutta tuolla olisin mieluummin käyttänyt odotteluajan istuen ja seurustellen, sen sijaan että kiittelin itseäni siitä, että olin laittanut jalkaani lenkkarit enkä korkkareita. Koroissa en todellakaan olisi jaksanut odottaa sitä ruokaa, vaikka hyvää olikin.

Ruokailun jälkeen valuttiin mahat piukeina hotelliin, joka oli onneks aivan Vapianon vieressä. Siinä kohtaa väsytti jo aikalailla ja päikkärit ois tehneet terää, mutta ei ollut aikaa niille. Siispä juhlavaatteet päälle ja pakkelia naamaan. Harmittaa vähän ettei tullut otettua asukuvia mun kameralla, mutta voisin koittaa lavastaa ne teille jälkikäteen. Ella Rinne teki mulle tuon kimonon juuri tuota tilaisuutta varten.

Indiedays Blog Awards -gaala oli Tivolissa. Musta oli niin kivaa jutella mukavien ihmisten kanssa ja saada pari uutta tuttavuutta, ihastella upeita asuja, meikkejä ja hiuksia. Ihmiset oli nähneet niin paljon vaivaa. Aluks hengailtiin Annan kanssa ympäri Tivolia, mutta loppuillasta lyöttäydyttiin höpöttelemään Annikan kanssa. Oli huippua päästä kuvaan Victora Törnegrenin kanssa. Tarjoulussakaan ei ollut mitään moitittavaa, suolaista ja makeaa, viiniä ja kuohuvia drinkkejä.

Hoh hoh, en tiedä oliko tässä edes puolia kaikesta siitä mitä tuli tehtyä ja koettua, mutta ihana, hauska ja mieleenpainuva vuorokausi.

Ei kommentteja: