perjantai 28. helmikuuta 2014

Victoria's SecretSisko oli maanantaina laivalla ja toi mulla pari oikein mieluisaa tuliaista. Nuo on jotain paljon parempaa, mitä osasin kuvitella! Tuoksut on taivaallisia, imeytyy nopeasti ja ihosta tulee pehmeä ja silkkinen. Ihanaa luksusta. Täytyy antaa varoitus teille: kun näitä testaa, tuskin on paluuta entiseen! Mä niin toivon, että Suomeen saatais ihan tänne maalle asti kyseisen merkin putiikki, jossa olis vähän muutakin kuin rasvoja ja tuoksuja. En nimittäin itse tykkää käydä laivalla, mutta se on varmaa, että kun nuo putellit tyhjenee, mun on saatava lisää! :D

10 kommenttia:

Julia kirjoitti...

Eikä! Mä oon koko pienen ikäni haaveillut noista...muttakun mistä mä niitä saisin!! :D<3 oon kyllä nyt niin kateellinen! Varmasti tuoksuu niin hyvältä<3

Jenni kirjoitti...

Nyt vaa lähet Viking Linelle risteilee ;) Taikka sitten tilaat Victoria's Secretin verkkokaupasta tai sitte on pari jotain ruotsalaista nettikauppaa joista saa kans sillee et siihen tulee kai pelkät postikulut päälle. :)

Jetta Joronen kirjoitti...

Oi vitsi! Voin kuvitella miltä toi Coconut passion tuksuu, nammmmm!

Saara kirjoitti...

Mun on pakko kans päästä ostamaan noita, ehkä täältä saksasta !

Riina Vehkalampi kirjoitti...

Oih, voin kuvitella nuiden tuoksun! Varmaan auttais mun kuivaan ihoonkin tuommoiset ihanuudet!:)

Mia K. kirjoitti...

Jep, Victoria's Secretin tuotteet on aivan ihania! Mäki vaan toivoisin, että kauppa tulisi Suomeenki! :D Kaikinpuolin tosi kiva blogi sulla :) Liityin lukijaksi!

http://mmylifebymia.blogspot.fi/ :)

Pipsazzzzzz kirjoitti...

Vautsi! upea blogi! Tosi selkeitä kuvia ja oot tosi nätti ja tyylikäs! Jos on aikaa, käy kattoon http://pipsanblogiz.blogspot.fi/ ! :)

Jenni kirjoitti...

Mia ja Pipsa: Kiitos! Käyn kurkkaa molempien blogit :)

Julia Mäki kirjoitti...

Joo ei tosiaankaan oo paluuta enää kun kerran aloittaa, oon itsekin käyttänyt noita tuotteita jo vuosia. ne semmoset vartalosuihkeet on kans ihan huippuja! :)

Jenni kirjoitti...

Joo mulla on seuraavalla ostoslistalla semmonen (tai pari) :P